Ruang Lingkup Kebuhsananku

By: Sakura Kindaichi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 12-Nov-2008 06:51 Email | Share | | Bookmark
Jalan-jalan cari pasal kt alor setar...

Aritu zou mai kenduri kak liza..
hari lps kenduri tu..dia ajak p umh suhaini kt a.setar..
p lawat makbapak su a.k.a makbapak angkat zou..
apa lgi..aku angkut ler syed esmael p sekali..almaklumla..nk jd photographer ...
peh tu apa lg..p la ronda2..
peh maghrib(of coz la..sggh solat otw) smpai rumah@tasek gelugor stlh meninggalkan zou di sana.

ni gmbq biasa2 jer dlu..tak edit apa lg.
nnt la bila senang n mood mai..baru edit.

Ni model kami petang tu...ada bakat jgk adik ni.Tp jenuh la dok ligan dia shoot tmpt2 dia suka..jenuh melayan


tgkla gmbq dia yang lain..




Ni gmbq dia yg aku sabotaj..dia tak sedaq aku kt blkg tu..

Ni yg sbnqnya ..dr kamera zou..


Suka aku tgk ekpresi muka zou ni..



Gadis-gadis Jebon


Jebon007


Quote:
aku :"Pheeewwwiitttttt.."(amy search style)
zou: Dalam hati (aku tak kenai minah ni..)


Yang lain2 tgk dlm flickr aku lah..http://www.flickr.com/photos/sakurachi/sets/72157608923074534
ataupun zue pnya fp..telah ditokok tmbh
http://nigatsu-yuki.fotopages.com/?entry=1729305


Friday, 31-Oct-2008 06:37 Email | Share | | Bookmark

Lama dah tak update fp ni..
Almaklumla...sejak berpindah ke tempat baru..














Thursday, 26-Jun-2008 04:20 Email | Share | | Bookmark
Hari Selepas Game -2 hari sebelum balik..

pasar serikin
baju2 yg dijual di sana
 
View all 35 photos...
akhirnya dpt gak p serikin..
tgkla blog aku pasal coretan pada hari ni..


Thursday, 5-Jun-2008 02:06 Email | Share | | Bookmark
L e t Da G a m 3 B 3 G ! N s..

Ulasan..??
Refers 2 My Blog..http://sakura-chi.blogspot.com
Tu Ja..Malas Ulas byk2..
Let The Pictures Do da Talks





Gmbr Kt bawah ni diedit oleh cik Farah kita..dan tukang karutnya pon dia..
http://feryfarah.blogspot.com




Bravosss...Squadron..


Monday, 2-Jun-2008 08:36 Email | Share | | Bookmark
My Fren's Wedding

Cakap Banyak Tak Mau.....Gmbr pengantin byk lg dlm fotopages pengantin sendiri
http://biskutmeri.fotopages.com dan fotographernya http://farisabdullah.fotopages.com/
LeT Da P!cTuR3s' TaLkS







[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net